มีแฮงหลาย
เผยแพร่เมื่อ: โดย: 60ss
| Bm | A || G | F#7 |
| Bm | A || G | F#7 |
เจ้านั่นฮู้บ่นาBmง ว่าในความอ้างว้างอ้ายมีเจ้าAที่เป็นแรงใจเหงื่อทุกหยดที่ไหBmล งานจะเหนื่อยเพียงไหนสิ้นมลาAยแค่เจ้ายิ้มมา
เจ้าคือกำGลังใจของอ้าAยฮักเจ้าหลF#mาย โอ้ยฮักเจ้าหลBmายเรื่องร้าย ๆEm .. สู้ไหAวแค่เพียงเจ้าDอยู่
หล่าคำนางG แก้วตาAคือชีวิตอ้าDยขอบใจหลาGย.. ที่เข้ามาในชีวิAต
หากวันนี้Dอ้ายบ่มีเจ้BmาโลกคงเหงGาคงเศร้าเดียวดาAยขอบใจหลาDย ฮักเจ้าหลAายเด้อน้องหBmล่า (โอ้โหA)
| Bm | A || G | F#7 |
ไม่ว่าจะทำBmงานหนัก ทั้งวันจนดึกสักเพียงใดเมื่อคืนเต็มที่Aเช้านี้ได้อีกเจอเธอแต่เช้ายอดดวงใจมีเธอตื่นพร้อGมสู้งานไป ร่างกายสมองบอกว่าไหวเธอคือกำลังF#7เธอคือชูใจ โอ้ย มีแฮงเด้ที่รักBmจ๋า ขอบคุณที่เข้ามาในชีวิตไม่รู้Aว่าโชคชะตาหรือพรหมลิขิตให้มาใกล้ชิดขอบคุณGสวรรค์ชั้นฟ้าหรือเทวดาที่มอบชีวิตขอบคุF#7ณที่ลิขิตให้ชีวิตผมได้มีเธอในวันนี้
| Bm | A || G | F#7 |
| Bm | A || G | F#7 |
| * | ** | * | ** | *** |
| Bm | A || G | F#7 |

เนื้อเพลง มีแฮงหลาย เต้ย อภิวัฒน์ & Night Tingle เจ้านั่นฮู้บ่นาง ว่าในความอ้างว้าง อ้ายมีเจ้าที่เป็นแรงใจ เหงื่อทุกหยดที่ไหล งานจะเหนื่อยเพียงไหน สิ้นมลายแค่เจ้ายิ้มมา เจ้าคือกำลังใจของอ้าย ฮักเจ้าหลาย โอ้ยฮักเจ้าหลาย เรื่องร้ายๆ สู้ไหวแค่เพียงเจ้าอยู่ หล่าคำนาง แก้วตาคือชีวิตอ้าย ขอบใจหลาย ที่เข้ามาในชีวิต หากวันนี้อ้ายบ่มีเจ้า โลกคงเหงาคงเศร้าเดียวดาย ขอบใจหลาย ฮักเจ้าหลายเด้อน้องหล่า (โอ้โห) ไม่ว่าจะทำงานหนัก ทั้งวันจนดึกสักเพียงใด เมื่อคืนเต็มที่เช้านี้ได้อีกเจอเธอแต่เช้ายอดดวงใจ มีเธอตื่นพร้อมสู้งานไป ร่างกายสมองบอกว่าไหว เธอคือกำลังเธอคือชูใจ โอ้ย มีแฮงเด้ ที่รักจ๋า ขอบคุณที่เข้ามาในชีวิต ไม่รู้ว่าโชคชะตาหรือพรหมลิขิตให้มาใกล้ชิด ขอบคุณสวรรค์ชั้นฟ้าหรือเทวดาที่มอบชีวิต ขอบคุณที่ลิขิตให้ชีวิตผมได้มีเธอในวันนี้